Beagle Shahna & Beagle Bartje

Beagle Shahna & Beagle Bartje

zaterdag 13 juli 2013

We gaan op Vakantie!


Vrijdag 12 juli deed vrouwtje een beetje raar; koffers stonden klaar en allemaal tassen, maar er werd niks gevuld. We weten niet waarom. Het enige koffertje dat klaar stond was dat van ons!
Tja, vrouwtje zegt dat dit het leukste en makkelijkste koffertje was. Zal wel. Wij vinden alles best.

Vrouwtjes koffer werd pas in de avond gevuld. Ze zei dat t te warm was geweest en dat ze geen zin had gehad om in te pakken. Gelukkig lag alles al op stapeltjes en dus was het zo gepiept.

Alhoewel... we hadden vertraging!

Miss VIP wilde mee of zo...


Toen alles klaar was heeft baasje alles de auto in gedaan. Wij bleven binnen en bekeken wat vrouwtje daar nu weer stond te doen. De hele keukentafel werd gevuld met kattenspullen! Ja zeg, wat gebeurde hier? Dat spul hoort op de kast! Nu kunnen wij er toch ook bij?! Zelfs de poesjes vonden het maar gek...

Baasje ging proberen te slapen. Vrouwtje bleef bij ons beneden. We hoefden niet eens de bench in en het was toch écht al lang beaglebedtijd!!! Ineens kwam ook baasje weer beneden. "Ik kan niet slapen", zei hij.

Na een klein poosje stond vrouwtje met natte wangen bij de poesjes. Ze huilde of zo, weten we niet, was heel gek... Ze zei dat ze die twee malle monstertjes ging missen en ze zei ook nog 'drie weken... als ik die maar volhoud!"

Om iets na 3 uur zaten wij ook in de auto. Midden in de nacht! Naja, beetje gek, maar we dachten dus dat we dan maar daar moesten slapen. Meteen sloten onze oogjes, totdat ...
... we 5 minuutjes later weer stopten! Bartje begon hard te piepen; "Jewel en Joy!!!". Maar die kregen we niet te zien. Sterker nog; we zijn de auto nog niet eens uit geweest!
Baasje koppelde een enorme metalen doos met een deur en ramen en wielen achter de auto. We kennen dat ding wel; heeft prima zitplekken, maar... waarom hang je zoiets aan je auto om half 4 in de nacht?

Zucht... en toen begon een lange, lange rit. Autobaan, autosnelweg, donker, beetje muziek, stilte... Tussendoor 2 keer mogen gaan plassen en ineens (na een dikke 5 uren) stopte de auto dan toch echt!

Zaterdag 13 juli: Die lucht! De omgeving! De geurtjes! De geluiden! KONIJNTJES!!! Jippie; camping Lauwersoog!!! Dat kennen we nog wel. Das leuk! We zijn op vakantie!

Om 9 uur mochten we ons plekje al op. Vrouwtje liet ons snel een plasje doen en daarna moesten we aan de wokkel. Vinden we helemaal niet erg. We vermaken ons dan wel hoor!


Terwijl wij gangen begonnen te graven hadden de baasjes een heel huis gebouwd; die gekke doos op wielen kreeg een kamer er aan en we kregen zelfs een 'overkapping'. Bijna zoals thuis, maar dan mini... We zullen alles later wel laten zien.

De rest van de dag hebben we niet veel meer gedaan. Beetje gewandeld, makkelijk maaltje gegeten, beetje gezeten, zonsondergang bekeken (en toen de camera vergeten!) en toen zijn we allemaal lekker vroeg naar bed gegaan. Dromen over hoe we onze vakantie eens zullen gaan doorbrengen, want... we hebben er flink veel zin in hoor!

Groetjes van Shahna en Bartje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten