Beagle Shahna & Beagle Bartje

Beagle Shahna & Beagle Bartje

zaterdag 18 februari 2012

Met de Beagletjes van BBB aan het strand in Zoutelande

Vanmorgen werden we al vroeg wakker. Vreemd huis, vreemde geuren, wij samen met Gentle hier, 4 baasjes in één huis... vreemd hoor.
Toen Gentle uit haar bench mocht zag ze een paar meter van haar vandaan dit;

We hadden heerlijk geslapen en waren klaarwakker. Gentle besloot even te komen buurten


Samen met de baasjes zijn we even een blokje om geweest. Toen we terugkwamen gingen de baasjes naar de bakker voor broodjes en daarna ontbeten onze baasjes. Leuk is dat hoor, zij allemaal aan een tafel en wij allemaal samen in de woonkamer.
Meestal lagen we op de banken in het huisje. Liggen heerlijk. De vrouwtjes hadden fleecedekens meegenomen en dat kwam goed uit. Konden ze de banken flink beschermen tegen beaglestreken :)

Na het ontbijt hebben we ook nog samen met baasje op de bank geknuffeld en gedaan. Boffen is dat hier zeg.


Ineens werden weer wat spullen in tassen gedaan, zag ik de bruine tas waar Bart in 'wandelt' te voorschijn komen, ging er eten voor de kleine boef in een bakje. Ook werden wandelschoenen aangetrokken en nog allemaal een jas aan en een sjaal om en toen kwamen eindelijk onze riemen. Jippie; wandelen!

We liepen een poosje

en toen zagen we op een parkeerplek een heleboel beagletjes en een heleboel mensen. Brrr... Gentle vertelde ons "Gelukkig zijn er niet alleen maar mensen, maar vooral veel honden. Leuk, dat wordt speelpret". :)

Na een klein stukje lopen kwamen we aan het strand en aan de zee. Al snel mocht Gentle van haar baas los en zette ze het op een rennen

Ze snuffelde o-ver-al!

Ook samen met Tosca en Fanouck en Teagan


Oh jongens, we hadden de grootste lol!

Wat was het heerlijk om lekker in dat zand en in de geuren te rollen

En terwijl Gentle aan het graven was toonde ook Krista dat ze rollen geweldig lekker vindt

Ook Sky kwam in actie

En hier zijn dus Gentle's twee nieuwe vriendinnen


Gentle is hem ook nog eens gesmeerd ben vandaag :) Op het strand vonden we heel wat dode vogels. Die wilde ze dan pakken, maar mocht telkens maar niet van de baas. Toen ze dus een vleugel had gevonden wilde ze die lekker gaan verstoppen en dus vloog ze hoplakee ermee de duinen in. Haar vrouwtje ging snel achter haar aan, maar dat wist Gentle niet. Die was al terug bij de baas toen ze zag dat tante Linda er niet was en dus ging ze via de trappen weer omhoog. Daar kwam ze haar vouwtje tegen en toen hebben haar baasjes haar weer even aangelijnd.

Na een flinkepoos aan het strand te hebben gewandeld kwamen we in een restaurant aan. We mochten allemaal mee naar binnen. Binnen zagen we dat alle beagletjes en alle baasjes daar waren. Gezellig. Meet BBB een restaurantje volgestopt :)
Wij lagen op ons dekentje en Gentle zat bij haar baasjes. Ze maakte kennis met Youp. Nog een nieuwe vriend. Leuke kerel ook zeg! In hem heeft ze een echte speelkameraad gevonden. Hij wordt, net als Gentle, niet bepaald snel moe en speelt lekker door.

De terugweg ging niet meer over het strand, maar ook die was gezellig en fijn. Bij het afscheid nemen heeft Gentle op de parkeerplek nog flink met Youp gespeeld. Ze waren nog lang niet moe!

Bij thuiskomst waren Gentle en ik moe en wilden we slapen. Bartje leefde net op. Niet gek ook; die had meer in de tas doorgebracht dan dat hij zijn pootjes had gestrekt!

Hij heeft samen met de baasjes nog iets leuks gedaan terwijl wij sliepen, maar daar vertelt hij straks zelf nog over. Nu slaapt de kleine boef en dus zal ik hem niet storen.
 
Groetjes van Shahna en van Bartje en natuurlijk ook van Gentle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten